Равные возможности незрячих среди юристов

17 февраля 2017 года в Национальной академии прокуратуры Украины был проведен  научно-  практический семинар, в котором наравне с известными адвокатами, судьями, прокурорами принимал участие незрячий адвокат, заслуженный юрист Украины.

17 лютого 2017 у науково-практичному семінарі “Організація участі прокурора у розгляді справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією», який організувала та провела Національної академії прокуратури України, на рівні з суддями, прокурорами, працівниками поліції, разом з найкращими адвокатами м. Києва приймав участь і незрячий адвокат, заслужений юрист  України,  заслужений адвокат м. Києва.

Цей день був фактично днем пам’яті відомих академіків, докторів юридичних наук, викладачів з великим стажем викладацької роботи, які отримали у свій час серйозні поранення, стали інвалідами першої групи, але працювали за фахом до останнього дня свого життя.

Вічна пам’ять Янчуку Василю Зіновійовичу, Мунтян Василію Лук’яновичу, Майданик Олексію Васильовичу, вчителю і наставнику колишньому керівнику кафедри цивільного та трудового права НАПУ !

Вічна пам’ять незрячим адвокатам Комарову Петру Степановичу, інваліду 1 групи по зору з дитинства, 1930 р. н., стаж роботи якого адвокатом становить 30 років, Маляру Анатолію Івановичу, інваліду, дитині війни, якому вибух міни позбавив зору, 1938 р. н., який мав 40 років адвокатського стажу роботи та багатьом іншим практикуючим юристам.

Професор, доктор юридичних наук, викладач НАПУ згадувала про наших академіків, розповіла про стан справ сьогоднішнього дня академії прокуратури.

Прокурори, – учасники науково-практичного семінару, який проходив як інтерактивне навчання у формі судового засідання, отримали сертифікати, а найкращі судді і найкращі адвокати підтримали своєю участю навчальну роботу важливого заходу.

С одним из модераторов семинара.

Участие в семинаре взяли лучшие адвокаты города Киева

Просмотры (25)